dimecres, 5 de setembre del 2012

Una amanida d'estiu (2per)



Amanida molt fàcil de preparar:

Ingredients:

-Enciam en bosa (pot ser barreja d'enciams)
-Tonyina
-Pebrot Vermell a tires (conserva)
-Caballa en escabetx o amb salsa de tomàquet
-Formatge fresc (pot petit)
-Ou dur (1 x Pers.)
-Rajolinet d'oli
-Sal (al gust)
-Vinagre de Mòdena (al gust)

Primer de tot es posa l'enciam al fons del plat (més o menys segons persones), a continuació s'afegeix la tonyina, la caballa, el pebrot, el formatge fresc, s'amaneix amb un rajoli d'oli i un xic de sal, tot següit el vinagre de mòdena (a gust) i finalment es coloca l'ou dur. I es deixa a la nevera fins al moment de menjar.

Apa, Bon Profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada