dimarts, 11 de setembre del 2012

Arròs a la Paella (2per.)




Ingredients:

-Arròs (200/250gr)
-Ceba (Mitja)
-Pebrot Vermell (Mig)
-Pebrot Verd (Mig)
-Tires de Calamar (300gr)
-Musclos (100gr)
-Cloïses (100gr)
-6 Llagostins
-Caldo de Peix (1L)
-Tomàquet fregit (175gr apròx.)
-Oli
-Sal

Preparació:

Es posa a sofregir la ceba i els dos pebrots que previament haurem tallat a daus petits amb un rajoli d'oli. Quan estigui una mica cuit s'incorporen les tires de calamar tallades a daus, passats 2 min incorporem els musclos i les cloïses, quan veiem que s'han obert afegirem el tomàquet, l'arròs i ho barrejem tot una mica, i tot seguit incorporem una mica de caldo tot remenant, introduim els llagostins i acabem de posar tot el caldo (el caldo va a proporció d'arròs multiplicat x 3) i ho deixem a foc fort fins que arranqui el bull i després q foc lent durant 18min, i rectifiquem de sal.

Exemple proporció de caldo: 200gr/arròs = 600ml/caldo.

Apa, doncs bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada