dilluns, 17 de setembre del 2012

Fideus a la cassola (2p.)



Ingredients:

-Mitja ceba
-Costella (300gr.)
-Fideus nº4 (200gr.)
-Tomàquet fregit (280gr.)
-1 Tassa de vi blanc
-Sal
-Herbes provençals
-Pebre Vermell

Preparació: 

Sofregim la costella amb un raig d'oli, a continuació hi afegim la ceba tallada petita, quan la costella s'hagi enrossit hi afegirem el pebre vermell (a ull) i les herbes provençals, tot seguit incorporem el vi blanc perquè no s'ens cremi el pebre vermell, hi afegim el tomàquet i remenem. Incorporem els fideus, donem dues voltes perquè es barregi tot i afegim aigua fins que cobreixi dos dits per sobre, un cop arranqui el bull ho baixarem a foc lent i en uns 10-13 min tenim els fideus a punt.

Apa, bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada