divendres, 15 de febrer del 2013

Amanida d'hivern amb cabdells i reducció de vinagre balsàmic


INGREDIENTS:

2-Cabdells
1-Llauna de tonyina
6-Maduixes (Maresme si pot ser)
2-Llaunes de tonyina
6-Tires de pebrot vermell
c/s- Sal, oli d'oliva verge extra, reducció de vinagre balsàmic


PREPARACIÓ:

Tallem i netegem una mica (ja que venen bastant nets) els cabdells. Els tallem a quarts i els posem una mica de sal ja que son una mica amargs, tot seguit, els posem al plat tot formant una flor (foto), hi afegim la tonyina al centre i unes tires de pebrot confitat per aquí i per allà. Tot seguit tallem dos de les tres maduixes a rodanxes i les posem aleatòriament al plat, la tercera li fem uns talls per tal de fer un ventall tot conservant el cap amb les fulles verdes i la posem al cap de munt de guarnició. Li passem un rajolí d'oli per tot el plat hi ha darrera segueix el vinagre balsàmic. I aquí teniu l'amanida que us proposo per provar en un dia d'hivern.



Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada