Doncs be en aquest blog anirem penjant les receptes de tota la vida, res de plats sofisticats. Espero que us agradi el blog.
divendres, 15 de febrer del 2013
Amanida d'hivern amb cabdells i reducció de vinagre balsàmic
INGREDIENTS:
2-Cabdells
1-Llauna de tonyina
6-Maduixes (Maresme si pot ser)
2-Llaunes de tonyina
6-Tires de pebrot vermell
c/s- Sal, oli d'oliva verge extra, reducció de vinagre balsàmic
PREPARACIÓ:
Tallem i netegem una mica (ja que venen bastant nets) els cabdells. Els tallem a quarts i els posem una mica de sal ja que son una mica amargs, tot seguit, els posem al plat tot formant una flor (foto), hi afegim la tonyina al centre i unes tires de pebrot confitat per aquí i per allà. Tot seguit tallem dos de les tres maduixes a rodanxes i les posem aleatòriament al plat, la tercera li fem uns talls per tal de fer un ventall tot conservant el cap amb les fulles verdes i la posem al cap de munt de guarnició. Li passem un rajolí d'oli per tot el plat hi ha darrera segueix el vinagre balsàmic. I aquí teniu l'amanida que us proposo per provar en un dia d'hivern.
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada