dimecres, 23 de gener del 2013

Coca de iogurt



Ingredients:

2 iogurt Natural o sabors
1 envàs de iogurt d'oli
1 envàs de iogurt d'anis o Bacardi Elixir
envàs de iogurt de sucre
envàs de iogurt de farina
6 ous
2 sobres de llevat
Ralladura de pell de llimona
Mantega/Margarina

Preparació:

Untem de mantega/margarina el recipient on abocarem la barreja (atenció si ho feu en un recipient petit haureu de dividir per dos els ingredients principals), seguidament passarem a posar els ingredients en una batedora -d'aquestes que porten les barilles incorporades o sino teniu ho poseu en un bol fondo i feu servir la batadora amb les barilles. I precalentem el forn a 180º.

Exemples:



Posem dins el recipient els 2 iogurts, els 6 ous, l'oli, l'anis, el sucre, la farina i el llevat. I ho barrejem tot, si veiem que en parar la batidora a quedat farina a les parets ho podem barrejar amb la resta pasant una llengua de pastissería i ho tornem a barrejar fins que quedi tot lligat, un cop tot ben barrejat ho aboquem al recipient amb mantega/margarina i al forn durant 45min a 180º, seguidament punxarem amb una forquilla per veure si està cuit, en cas que si ja la podem retirar i deixar-la refredar, en cas contrari la podem deixar una estona més; això si vigilant que no sens cremi.

Apa, bon profit!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada