divendres, 15 de febrer del 2013

Cargols amb llom i salsa picant

INGREDIENTS:

500g- de cargols
300g- de llom
1-ceba
1-pebrot vermell
1-pebrot verd
2-dents d'all
1-caiena
5-tomaquets madurs
c/s-herbes aromatiques (farigola, romani...)
c/s-comi, oli i sal

PREPARACIÓ:

Agafem una cassola, posem oli, hi afegim la ceba, els pebrots, l'all i els tomàquets tot tallat a trossets,  ho sofregim. Posem un rejoli d'aigua, hi ho triturem amb una batedora elèctrica dintre la mateixa cassola. A continuació afegim la branca de caiena i un polim de comi, el llom tallat a daus i els cargols prèviament nets i bullits, ho fem arrancar el bull, i ho deixem coure a foc lent uns 45/50 min, rectifiquem de sal, i ja ho tenim a punt. Es millor sempre que reposi unes hores, molt millor de un dia per el altre, aixi els cargols agafen molt mes el gust de la salsa.



Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada