divendres, 5 d’octubre del 2012

MACARRONS A LA NAPOLITANA (2 persones)


INGREDIENTS:

300g de macarrons
400ml de tomàquet fregit
1 ceba
1 fulla de llorer
20g de herbes de provença
c/s oli i sal

PREPARACIÓ:

Posem a bullir amb força aigua, sal i la fulla de llorer, un cop arrenqui el bull, afegim els macarrons tot remanant de tant en tant, ho daixem coure uns 10-15 min a foc lent. Escorrem els macarrons i els pasem per aigua freda per parar la cocció i els reservem. Agafem una paella, posem un rajoli d`oli, la ceba picada ben petitona, i la deixem enrosir una mica, tot seguit i afegim el tomàquet i les herbes provençals, ho deixem uns minuts, hi ho  afegim als macarrons. hi ja els tenim llestos per consumir, només ens caldra escalfar-los o gratirar-los amb formatge ratllat.

BON PROFIT !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada