Doncs be en aquest blog anirem penjant les receptes de tota la vida, res de plats sofisticats. Espero que us agradi el blog.
divendres, 5 d’octubre del 2012
MACARRONS A LA NAPOLITANA (2 persones)
INGREDIENTS:
300g de macarrons
400ml de tomàquet fregit
1 ceba
1 fulla de llorer
20g de herbes de provença
c/s oli i sal
PREPARACIÓ:
Posem a bullir amb força aigua, sal i la fulla de llorer, un cop arrenqui el bull, afegim els macarrons tot remanant de tant en tant, ho daixem coure uns 10-15 min a foc lent. Escorrem els macarrons i els pasem per aigua freda per parar la cocció i els reservem. Agafem una paella, posem un rajoli d`oli, la ceba picada ben petitona, i la deixem enrosir una mica, tot seguit i afegim el tomàquet i les herbes provençals, ho deixem uns minuts, hi ho afegim als macarrons. hi ja els tenim llestos per consumir, només ens caldra escalfar-los o gratirar-los amb formatge ratllat.
BON PROFIT !!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada