Doncs be en aquest blog anirem penjant les receptes de tota la vida, res de plats sofisticats. Espero que us agradi el blog.
divendres, 5 d’octubre del 2012
CREMA CATALANA (8 persones)
INNGREDIENTS:
1L de llet
8 rovells d`ou
300g de sucre
40g de maizena
1 branca de canyella
1 pell de llimona
1 pell de taronja
canyella en pols o sucre (decoraciò)
PREPARACIÒ:
Posem a bullir la llet amb la branca de canyella, les pells de la llimona i la taronja, un cop arranqui el bull, ho colem. Per altre banda, en un bol, barrajem els rovells d`ou i el sucre, afegim la llet infusionada i ho posem altre cop en una olla al foc, a foc lent, incorporem la maizena (diluida amb una mica de llet freda), i amb un batador no parem de remanar fins que arranqui el bull, ja veurem com va espasin de mica en mica, ho retirem del foc i ja ho podem distribuir en les cassoletes de fang. Ho daixem reposar unes hores i ho pasem a la nevera fins el consum.
Es poden cosumir aixi mateix, o , cremades amb sucre, o amb un polsim de canyella per sobre.
BON PROFIT !!!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada