divendres, 5 d’octubre del 2012

CREMA CATALANA (8 persones)


INNGREDIENTS:

1L de llet
8 rovells d`ou
300g de sucre
40g de maizena
1 branca de canyella
1 pell de llimona
1 pell de taronja
canyella en pols o sucre (decoraciò)

PREPARACIÒ:

Posem a bullir la llet amb la branca de canyella, les pells de la llimona i la taronja, un cop arranqui el bull, ho colem. Per altre banda, en un bol, barrajem els rovells d`ou i el sucre, afegim la llet infusionada i ho posem altre cop en una olla al foc, a foc lent, incorporem la maizena (diluida amb una mica de llet freda), i amb un batador no parem de remanar fins que arranqui el bull, ja veurem com va espasin de mica en mica, ho retirem del foc i ja ho podem distribuir en les cassoletes de fang.  Ho daixem reposar unes hores i ho pasem a la nevera fins el consum.

Es poden cosumir aixi mateix, o , cremades amb sucre, o amb un polsim de canyella per sobre.

BON PROFIT !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada