divendres, 5 d’octubre del 2012

FLAM DE VERDURES (4persones)


INGREDIENTS:

1L llet
8 ous
2 pebrots vermells
1 ceba
2 pebrtots verds
1 carbassó
c/s pa ratllat, matega i sal

PREPARACIÒ:

Piquem ben petito la ceba, els pebrots i el carbassó. Agafem una paella amb un rajoli d'oli i posem totes les verduretes a foc mig durant uns 15-20 min, que quedin ben cuites. Un cop cuites les posem a escorre per que perdin tot el oli posible. De mentres, agafem un bol, i posem la llet, els ous hi ho barrajem, incorporem les verduretes i una mica de pa ratllat, per tal de que quedi una massa una mica densa. agafem motlles de flams i els embrutem amb mantega i pa ratllat per dintre. Els omplim de massa, i els posem al forn al bany maria durant uns 40 min a 180º (els podeu puntxar amb un ganivet, si surt sec, es que ja son cuits, si no, els faltara uns minuts més). Deixeu refredar abans de desmotllar.

BON PROFIT !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada